maandag 23 mei 2011

Corry Brokken - In den Boekenkast

Zaterdagavond kwam vriend Harry op visite voor één van onze dvd-avondjes. Eerst even wat gekletst over wat ons de laatste tijd bezig houdt en daarna viel onze keus op de dvd van voormalig vedette Corry Brokken uit de tijd toen we het Eurovisie Songfestival nog wisten te winnen. Leuk tijdsbeeld van de tv-shows uit de jaren 60.

In deze tijd waarin ons collectieve bewustzijn zo aan het veranderen is, wereldwijd, maar voor wie er gevoelig voor zijn en er voor open staan ook zeker in de persoonlijke levenssfeer, is het fijn als je, mede door de wet van de synchroniciteit, iemand leert kennen die precies begrijpt waar het om gaat. Dat is namelijk de kracht die nodig is om collectief de "Nieuwe Tijd" tegemoet te treden.
Nadira heb ik leren kennen via een gezamenlijk etentje met vrienden en er was vrijwel meteen een 'klik' van herkenning. Zondagavond hebben we heerlijk gegeten in ons lokale beroemdste restaurant 'In Den Boekenkast', en misschien nog wel belangrijker hele boeiende gesprekken gehad.

Het is een heel geslaagd en inspirerend weekend geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten