dinsdag 17 mei 2011

With friends in London

Voor mijn verjaardag een reisje cadeau gekregen van André, Edo & Talitha: Een lang weekend Londen!
Hoe leuk en lief is dat?! Vrijdagochtend 13 mei (!) vertrokken we net na 7 uur 's morgens en kwamen vanwege het tijdsverschil ook op, ongeveer, dezelfde tijd aan. Londen begroette ons heel zonning en het weer is alle dagen heel behoorlijk geweest.
Ongelooflijk veel gedaan en gezien. Vrijdag: Oxfordstreet, lekker gewinkeld, zaterdag: Covent Garden, Picadilly Circus (had André véél groter verwacht) het bijzondere warenhuis Fortnum & Mason bezocht en het onvermijdelijke Harrods.
Zondag: London Dungeon (Edo's dag, hij werd vastgebonden op een stoel en onderging iets griezeligs), Tower Bridge en een rillerig boottochtje over de Thames, weer aan wal de Big Ben gezien, Downingstreet 10, en Talitha's zoektocht naar een toilet bracht ons in St. James Park en Buckingham Palace en het prachtige Hyde Park.
Maandag nog 1 keer Oxfordstreet en toen op weg naar Heathrow Airport om ons op ons gemak voor te bereiden voor de terug reis.
's-Avonds steeds lekker gegeten en in Old Cromptonstreet onder het genot van een drankje mensen gekeken en zaterdags natuurlijk het songfestival waar we met vlaggetjes, voor de gelegenheid, de UK supporterden.
Breakfast at the hotel

My roomy Talithasia Beaverhausen
Treated like Royalty
Unexpected encounters
Dinner at Bistro's
Eurovision night




3 opmerkingen: