maandag 19 september 2011

Deux hommes à Anvers

Het weekendje Antwerpen met vriend Jeroen begon al hilarisch, hij was in Den Haag op de trein gestapt en ik zou me in Rotterdam bij hem voegen, hij sms'te dat ie ergens in het midden ná de eerste klas zat.
Waar dat precies was, daar hadden wij een verschillende optiek over want we konden elkaar niet vinden. Het eerst volgende station zijn we het perron opgegaan om elkaar dan toch te treffen.

Deze gebeurtenis kleurde het tripje, na aankomst onze valiezen in een kluisje gezet en een heerlijke middag gehad in het bruisende Antwerpen, lekker gewinkeld (score Jeroen 1 shirt en een gewéldig paar schoenen, en ik 2 paar All Stars) pauze ingelast om op terrasjes wat te eten en te drinken en zo rond de klok van 6 uur de bus gepakt naar ons hotel waar Jeroen na 3 haltes ontdekte dat onze bagage nog in het kluisje stond.

Uiteindelijk toch mét bagage in hotel Crowne Plaza aangekomen, en dat viel niks tegen. Erg mooi hotel met een geweldige badkamer, heerlijke bedden en goed ontbijt.
's-Avonds gedineerd bij "Het Vermoeide Model" (What's in a name?), een heel intiem en gezellig restaurant.
Onze uitgaansplannen waren ook gewijzigd en we zijn uiteindelijk gegaan naar D-Club, waar na aankomst het ineens wel erg stil werd tot Jeroen plots ontdekte dat er een deur was open gegaan naar een andere zaal waar de actie bleek te zijn.

Zondag uitgebreid ontbeten en daarna op ons gemak weer de stad opgezocht. Een rustige zondag doorgebracht met lekker wandelen, kletsen en terrasjes. Als een soort mantra op weg naar het station onszelf er aan herinnert dat onze tassen in een kluisje stonden.

Het was een zeer geslaagd weekend!

Broodje eten
Aan de Schelde

Out on the town

2 opmerkingen:

  1. In ieder geval een geslaag weekend! Nog laat gemaakt de zaterdagnacht?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Frans je woord nog een bereist mens in korte tijd al 2 landen bezocht en leuk gehad verneem ik uit je berichtjes dus misschien voor herhaling vatbaar in de toekomst

    BeantwoordenVerwijderen