zondag 13 november 2011

11-11-11

Velen huwden op deze datum, wij hadden een gezellig samenzijn in mijn onderhand tweede thuisstad Almere. Al lang geleden besproken en het zou beurtelings een Italiaanse-, toetjes-, Italiaanse-, en uiteindelijk een internationale avond worden.

Talitha maakte Aziatische sushi als voorgerecht, Linda en Jörgen namen het Italiaanse hoofdgerecht voor hun rekening, ik zette in op Engelse trifle voor dessert, en André en Edo brachten Franse kaasjes mee.

Meestal doen we deze bijeenkomsten op zaterdag, maar nu het op vrijdag was , was de reis er heen nogal filerijk. Eenmaal in Almere aangekomen bleek er in de Stripheldenbuurt waar Linda en Jörgen wonen een wegomlegging te zijn waar TomTom ook van in de war raakte, ik meende zelfs dat De Stem wat wanhopiger klonk dan anders bij het 'Keer om'.
Alsof ik in Plopsaland was beland heb ik straten gezien met namen als Donald Ducklaan, Catootjepad en Lambikstraat.

Aangezien het Sinte Maarten in Almere (vanwege de Noord-Hollandse import?) grootschalig gevierd wordt heb ik op mijn zoektocht om op het juiste adres te komen hele groepen zingende kinderen moeten zien te ontwijken. Maar uiteindelijk tóch aangekomen en een heel gezellige avond gehad.
Was nog nét op tijd om baby Noortje te zien voor ze ging slapen, geen fotootje kunnen maken omdat ze net aan het eten was en het is een Gouden Regel dat men geen foto's maakt als baby's eten, zeker niet als de moeder er heel nauw bij betrokken is.

Kreeg van Linda de belofte dat Jörgen zich persoonlijk zou inzetten dat de wegomlegging bij het nieuwjaarsbezoek in januari verholpen zou zijn.

Omdat wij als een soort hyena's aanvielen op de sushi van Talitha is daar helaas geen foto van, maar het was heerlijk.



1 opmerking:

  1. Je kunt met gemak stellen dat het sintemaarten vooral door Amsterdamse import in Almere bestaansrecht heeft gekregen. Gezellig!

    Zo ook deze internationale avond met heerlijk eten en gezellig gezelschap

    BeantwoordenVerwijderen