zaterdag 3 december 2011

De laatste lootjes

Ongeveer een maand geleden werd bekend voor wie ik een surprise en een gedicht mocht maken voor vanavond. Het is één van de volgende mensen: André, Edo, Gaby, Karim of Talitha.
Neem notitie van het feit dat ik deze namen in alfabetische volgorde weergeef, zodat ik in het midden laat wie de 'gelukkige' is.
Pas vanavond zal men tijdens het voorlezen van een gedicht of het aanschouwen van een surprise de hand van de dichter of fröbellaar herkennen, of pas als alles is voorgelezen en uitgepakt komt de aap uit de mouw, dat is alleen maar leuk en verhoogt het plezier.

Hier is alles al in elkaar geknutseld en verpakt, het gedichtje keurig in de enveloppe. Ik had me opgegeven om voor wat snoep te zorgen en ook dat staat al klaar met een Sint-cdtje voor de nodige muzikale verstrooiing, dus van laatste lootjes is eigenlijk geen sprake.

Mijn laatste lootjes liggen in het feit dat mijn dag er op gericht is om op tijd de auto op te halen, alles in te laden en de reis naar het voor mij steeds bekendere Almere te maken om met 5 geweldig leuke mensen onder het genot van Tapas (want Spaans), snoep, drankjes en hapjes een écht heerlijk avondje te hebben.

3 opmerkingen:

 1. Hmmm. Je zegt "zodat ik in het midden laat wie de 'gelukkige' is", Gaby staat in het midden, dus die is de gelukkige!

  Of kijk ik nu te veel naar het televisieprogramma Wie Is De Mol?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaby staat in het midden omdat ze ná de A en de E komt maar.vóór de K en de T. Ook zij maakt net als jij 20% kans om mijn "slachtoffer" te zijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoop als je dit leest je een heelleuke pakjes avond gehad hebt maar heb het idee dat dat wel goed zit

  BeantwoordenVerwijderen