woensdag 21 december 2011

Kerstpakket

Je ziet ze weer lopen, moeilijk dragend, licht rood aanlopend, onhandig in het openbaar vervoer de doos meenemend, lopend naast de fiets met de doos er op balancerend.
En dan weet je, de kerstpakketten zijn weer uitgereikt als blijk van waardering van de werkgever voor de inzet van de werknemer het afgelopen jaar.

De mensen werkend bij mijn bedrijf zie je licht verend, ja haast huppelend net als alle andere dagen van het jaar van het werk naar huis gaan. Voor ons dit jaar geen uitpuilende doos, maar een pakketje met vier chocolade spoons en een cadeaukaart om te besteden naar eigen keuze.

Altijd zijn er ontevreden mensen die mopperen, ook hierover, maar dat zijn gek genoeg dezelfde mensen die ook mopperden toen we wél een grote doos met inhoud kregen.

3 opmerkingen:

  1. een gegeven paard heeeeeeeeeee en het is toch leuk om zelf iets uit te zoeken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. o ja bedenk ik mij nu in eens de verrassing is er nu wel een beetje af want het was toch wel leuk om te zien wat er voorgoed bedoelde hebben dingen er in zaten maar ja dan moest je wel weer ruimte in een kast maken waar deze goed bedoelde rommel tot in lengte van dagen beef staan pfffffff het is nooit goed bij ons NEDERLANDERS voor iedereen die dit leest een fijne kerst

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik begrijp die onvrede ook niet. Een werkgever is niet verplicht om iets met kerstmis te geven. Staat niet in de cao of in een contract. Maar toch zijn er genoeg mensen die arrogant zijn om anders te denken..

    BeantwoordenVerwijderen