maandag 6 februari 2012

6 februari 1917

Op dinsdag 6 februari 1917 werd in Boedapest de tweede dochter van Jolie en Vilmos Gabor geboren, ze noemden haar Sari, de wereld zou Sari Gabor later leren kennen als Zsa Zsa Gabor, ze volgde in de jaren 40 haar zuster Eva naar Amerika en maakte daar naam als socialité en actrice.
Altijd hebben de Gabor zussen geheimzinnig gedaan over hun leeftijd "A voman who tells her age tells everythink, dahlink" zei Zsa Zsa daarover.

Maar met haar huwelijk in 1986 met "Prins" Frederic von Anhalt heeft ze het paard van Troje binnengehaald, zeker na haar auto ongeluk in 2002 waarna haar gezondheid steeds minder werd en Frederic steeds meer de regie van haar leven overnam. Voor de op publiciteits beluste Frederic is niets
taboe, als hij maar in het nieuws komt. De zwakke gezondheid van Zsa Zsa wordt breed uitgemeten in de pers, zeer tegen de wil van Zsa Zsa's dochter Francesca die op last van Frederic heel weinig contact met haar moeder heeft.

Het komt dan ook niet als een verrassing dat de 95ste verjaardag van Zsa Zsa aanleiding voor Frederic is om een 'feest' te geven, ter meerdere eer en glorie van hemzelf. Francesca is niet uitgenodigd.

De uitnodiging en bekendmaking van Zsa Zsa's leeftijd door Frederic.

De birthdaygirl herself
Francesca Hilton

1 opmerking:

  1. waar is waar de moeder ziet er zelfs op 95 jarige leeftijd beter uit dan de dochter

    BeantwoordenVerwijderen