donderdag 15 maart 2012

John Carter in 3D

Gisteren met Jeroen afgesproken om naar de film "John Carter" te gaan welke in 3D vertoond werd. We maakten er meteen een avond van door eerst een hapje te eten bij La Cazuela, waar we aan de tapas gingen.

Na het eten nog flink doorlopen om op tijd in de bioscoop te zijn, waar ik verwachte een brilletje te krijgen maar dat werd een BRIL, meer een soort gezichtsmeubilair. Het was mijn eerst 3D film, en ondanks dat het een nouveauté is merkte ik wel meteen dat het nog in de kinderschoenen staat, dat zal in de toekomst zeker beter gaan worden. Sommige momenten werden de beelden juist onduidelijker terwijl op andere momenten het een adembenemend gezicht was. Het feit dat wij hier in Nederland ondertitels hebben deed nu afbreuk aan het 3D-kijkgenot omdat de letters zowat in je schoot vielen zover kwamen ze uit het beeld zetten.

De film op zich is vermakelijk met leuke momenten, maar erg ongeloofwaardig 1 man (John Carter) die een heel leger op monsterachtige wezens gezeten gewapende soldaten uitschakelt....maar dat kan je ook verwachten van zo'n film. Al met al ons vermaakt en gegierd om die brillen.

Daarna nog even naar Floor voor een bakkie en een glaasje, en een gezellige avond was weer voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten