zondag 22 april 2012

So you think you can rule a country

Einde van het kabinet Rutte, ik voel een TV-programma opkomen met bovenstaande titel. Alles in dit land wordt ver-RTL-d, dus waarom dit niet? Snappen Henk en Ingrid misschien ook waar het om gaat als het op commerciële zenderniveau wordt uitgelegd door een Martijn Krabbé of beter nog een Albert Verlinde, lekker oeverloos kletsen over de schoonheidsgeheimen van Lutz Jacob of  retro truien breien met Hans Spekman.

Verkiezingen gaan er dus aankomen ergens in het najaar, gaan we ons maar weer eens inlezen, weet wel al een aantal partijen waar ik niet op ga stemmen:

  • Partijen die iets met God hebben, vallen er zomaar drie al af.
  • Groen Links, meisje Sap trek ik niet, beetje humorloze doos. 
  • PVV,  Meneer Wilders mocht het proberen maar is al niet betrouwbaar als gedoogpartner laat staan als regeringspartij. 
  • PvdA, jongetje Samson had moeite om niet in een vreugdedans uit te barsten en kon nauwelijks zijn lachen inhouden zag ik op het journaal, ik vermoed dat ie met z'n nagels hard in z'n handpalmen kneep om krampachtig serieus te blijven. 

Blijven er nog genoeg over, maar rechts, links of door het midden, bezuinigd zal er tóch moeten worden.



2 opmerkingen:

  1. we zien het wel weer hoor 100% tevreden zijn we toch nooit misschien wel het laatste kabinet waar de koningin nog een vinger in de pap heeft ------- of heb ik nu wat gemist en is dit al afgeschaft?????????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, bezuinigingen zullen doorgevoerd moeten worden. Mensen die op een sinterklaaspartij gaan stemmen, in de hoop weer suikergoed te mogen ontvangen, denken niet helder (in het hoofd)!

    BeantwoordenVerwijderen