zondag 13 mei 2012

Roué Verveer: In zeer goede staat

Gisteren de laatste theatervoorstelling van dit seizoen bezocht in het Isala theater, het was de voorstelling van cabaretier Roué Verveer. Ik heb Roué leren kennen door op tv uitgezonden shows en die vond ik zo leuk dat ik hem wel eens in het theater wilde gaan zien

Het was in één woord geweldig! Hij vertelt op zijn vertrouwde humoristische wijze over hoe hij op dit moment in het leven staat, zijn medewerking aan het programma over de slavernij, wat natuurlijk extra leuk is als je zoals ik die serie ook gezien hebt. Geeft en passant ook nog even aan waarom het bijna een onmogelijke opgave is om met een vrouw samen te wonen aan de hand van heel herkenbare voorbeelden. Deelt met ons zijn visie over de dood, en dat alles zonder zichzelf te sparen en met een grote relativerende kijk op zaken ons een hele grote spiegel voorhoudend.

Hij vond het ook een belangrijke avond voor hemzelf omdat ie zijn vorige shows in de kleine zaal van het theater speelde en nu voor het eerst in de grote zaal stond die uitverkocht was.

Ik raad iedereen aan om deze show te gaan zien, en dat kan want in het volgende seizoen wordt de show geprolongeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten