donderdag 10 mei 2012

Vrije dag?

Als hard werkend mens zijn de vrije dagen die mij gegund zijn goud waard, gewoon op zo'n dag alles even een tandje rustiger. Maar soms moet er op een vrije dag ineens veel gebeuren. Gisteren was zo'n dag.

's Morgens zat ik om 10 uur al helemaal startklaar achter de computer want ik mocht vanaf dat tijdstip als 'graag geziene gast' al voorstellingen gaan boeken bij het Luxor Theater voor het komend seizoen. Altijd weer een spannend moment of het weer zal lukken om goede plaatsen te bemachtigen. En jawel ook deze keer is het weer gelukt!

Het was ook de dag dat ik plantjes voor de lanai en voor mijn moeder zou gaan kopen, daartoe had ik een auto gehuurd. Ben eerst mijn plantjes gaan kopen en met een wagen vol naar huis gereden en in vier keer heen en weer lopen alles boven gebracht. Daarna naar mama vertrokken en met mijn zus weer naar de plantage gegaan voor mama's plantjes, die daar uitgeladen en samen met met haar nog een aantal zware betonnen bakken van buurvrouw Lisette, die ze mocht hebben, versjouwd door letterlijk kniehoog gras.
(Gemeente Capelle laat het gras zo hoog worden dat de machines er op stuk lopen en er vervolgens helemaal niks meer gebeurd)

Thuis gekomen de lanai omgetoverd in een visioen van paars/roze kleuren. Ook moesten de wekelijkse boodschappen nog gedaan worden, een was weggewerkt en een afwas gedaan. Nodeloos te zeggen dat ik door al deze activiteiten afgeserveerd de avond in ging, maar wel met een voldaan gevoel: thuis alles aan kant met een vrolijke lanai en mama zit er met moederdag en met haar aankomende verjaardag weer gezellig en kleurrijk bij.




2 opmerkingen:

  1. Maar het is wel een goed bestede vrije dag!
    En het resultaat is geur- en kleurrijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja gezellig jo je terras en ja de bloembak van ma ziet er leuk uit zaterdag de rest want was ook op hoor en toen ik vanmiddag thuis kwam uit het rotterdamse wat schertste mijn verbazing het gras bleek gemaaid te zijn hand matig zij ma maar goed nu loop je nog enkel hoog door de af gemaaide halmen hoor hihihiiiiiii

    BeantwoordenVerwijderen