woensdag 27 juni 2012

Ben ik nu zo slim, of...

Regelmatig zie je koppen in de krant van politici die zich, al dan niet collectief, ergens over verbazen, ergens geschokt over zijn of iets anders van dien strekking. Veelal zijn dat zaken waar wij, het gepeupel, niet eens meer één wenkbrauw richting haargrens voor bewegen omdat oorzaak en gevolg al zo duidelijk zijn dat je je afvraagt in welke parallelle wereld de boven ons gestelde dames en heren leven.

Nu weer de verontwaardiging van demissionair minister Schippers die er achter komt dat het vrij geven van de tarieven voor de tandartsen de prijzen heeft doen stijgen. Hallo! Voor het geld wat zij ontvangt zou je toch enige kundigheid verwachten, toen er alleen nog maar sprake van was zag ik op mijn netvlies al tandartsen brochures nakijken voor een leuk bootje in St. Tropez dan wel telefonisch offertes aanvragen voor een verbouwinkje aan de al riante woningen.

Maar nu reageert ze verrast en dreigt het experiment te stoppen, iets wat weer op onbegrip stuit bij de tandartsen die zich al rijk gerekend hadden. Verschillende oppositie partijen zijn er ook erg voor om het voor gezien te houden. Weer een fijn puntje voor de campagnes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten