woensdag 4 juli 2012

Aan de beurt

Opeens verschenen ze in de buurt containers, grote hoogwerkers met ijzeren platen, die het gras vernielden en waarop ze heen een weer reden en de mannen die er maar druk mee waren.
Waarmee was me niet helemaal duidelijk, maar het leek er op dat de gevels en lanaí's van de woningen naast mij met een hoge drukspuit werden gereinigd.

Omdat mijn lanai opgeleukt is met planten en brique à braque spulletjes heb ik een paar weken geleden een werknemer aangehouden en gevraagd wanneer ze bij mij komen en of ik alles er af moest halen. Ik moest er voor zorgen dat de muren vrij waren, en als ik aan de beurt was kreeg ik een brief in de bus.

Dat is dus nu, morgen gaan ze beginnen en dus heb ik alle prijsloze brique à braque tijdelijk in de keuken opgeslagen, zo'n hoge drukspuit kan een slagveld veroorzaken onder al die breekbare spulletjes,  en de planten knus bij elkaar in het midden van de lanai gezet. ook moet ik de ramen dicht houden. Volgens de brief duurt de hele operatie 4 dagen.

Maar het is dan nog niet klaar, ik zag bij het eerst gereinigde woonblok dat de deuren en kozijnen waren geschuurd, dus er gaat ook nog geverfd worden, niet echt nodig volgens mij want dat is nog niet zo lang geleden gedaan.
Ook de buitenmuren van het gebouw zijn nu wit i.p.v. grijs, maar de galerijmuren weer niet, ik oordeel er nog niet over, ik wacht eerst maar tot het allemaal af is.


De hoogwerker toornt al hoog boven de lanai uit


Opslag in de keuken


Planten in afwachting van wat komen gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten