zaterdag 25 augustus 2012

Prince Harry

Nieuws wat geen nieuws is maar waar toch heel veel mensen zich druk om maken, en wat zelfs een item op het journaal wordt, het blijft een vermakelijk fenomeen.
Engelands leukste prins, Harry, heeft zich weer eens losbollerig gedragen, niet voor het eerst en het zal zeker niet voor het laatst zijn. Mocht de Royal Family gedacht hebben dat met de dood van moord op Prinses Diana verder verschoond te zullen blijven van schandaaltjes en relletjes: Think again.

Allereerst ziet een kind dat niet Prins Charles maar James Hewitt, de man met wie Diana een relatie onderhield terwijl Charles de paardachtige Camilla besteeg, de vader van Harry wel moet zijn. Maar er schijnen bloedtests gedaan te zijn en men zegt naar aanleiding daarvan, dat toch echt Charles zijn vader is. Laat ik het er op houden dat foto's meer zeggen dan duizend woorden.

Grappig is dat juist hij met enige regelmaat voor commotie zorgt, alsof Diana er van gene zijde regie over heeft. Nu heeft het manneke met andere verveelde rijke kindjes een wilde nacht gehad in Las Vegas en daar zijn opnames van gemaakt waarop Harry naakt is en nu heeft de wereld kennis gemaakt met de prinselijke billen. Who cares, zou je denken, in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw waren de prinsessen van Monaco al topless gefotografeerd.
Toen was er nog geen internet, nu wel, dus het bacchanaal was nog niet voorbij of het was al wereldkundig.

De boulevardkrant The Sun gooit olie op het vuur door de foto's te publiceren, die iedereen die wil tóch al kan zien op internet, en daar gaat nou de rel om. Er zou geen blogje over zijn geweest als er niet zo overdreven veel aandacht aan geschonken was. Ik vind het alleen maar leuk dat Harry lekker z'n leven leidt, en wat stof wegblaast van de hopeloos ouderwetse Royal Family.


James Hewitt & Prince Harry

1 opmerking: