woensdag 12 september 2012

Ik heb een potje met vet.....


Gisteren was het dan zover, de dag waar zoveel om te doen is geweest, de dag die onze nieuwe bedrijfsleider rode vlekken heeft doen ontwikkelen omdat de directie de hele dag in ons pand aanwezig zouden zijn zónder toezicht zodat ze vast álles in zich op gingen nemen en hem nog weken erna zouden gaan bestoken met mailtjes over wat er allemaal niet goed zou zijn en wij daarom al 3 weken lang bezig zijn geweest met de winkel er naar zijn idee goed uit te laten zien, was aangebroken.

Wij gingen in een gehuurde bus als was het een schoolreisje naar Duinrell en ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet echt zin in had, eenmaal in de bus gezeten bleken enkele collega's te lijden aan adhd en die zaten toevallig ook bij mij in de buurt, dan duurt zo'n reis best lang. Aangekomen in het park gingen zij die zich hadden opgegeven voor iets met kompassen en speuren richting bos en ik, na de reis enorm toe aan koffie en vooral, vanwege de adhd-ers, even rust, naar een restaurant.

Het was nog vroeg, dus met een bakkie, cakeje en krantje kwam ik weer tot mezelf. Toen brak er een enorme regenbui los en kwamen de eerste collega's al dan niet drijfnat binnen, nog even een uurtje gekletst en toen was de tijd aangebroken voor de lunch in een ander restaurant.
Dat was een heel goed verzorgd buffet, heerlijk gegeten en de verhalen aangehoord van de mensen die in hele enge dingen waren geweest.

Wat er toen gebeurde, daar kan ik me alleen flarden van herinneren, ik weet zelfs niet of het wel echt gebeurd is. Er was een oorverdovend lawaai, er verscheen een vrij bijzonder type die in plat Rotterdams begon te praten en vanaf dat moment waren mijn zintuigen uitgeschakeld. Ik kan me vaag iets herinneren van bonnetjes en nummers en lawaai, heel veel lawaai, commando's, we moesten staan, zitten, staan, en op een gegeven moment was ik even bij kennis en bevond ik me naar ik meen in een polonaise, maar ik kan het me niet echt voorstellen het zou een hallucinatie geweest kunnen zijn, roltoeters, lichtstaafjes, vliegenmeppers. Ik denk dat er iets in het welkomstdrankje gezeten moet hebben.

Ik kwam weer bij toen ik me buiten bevond en het opeens heel erg lekker weer was, de zon scheen en het voorafgaande leek een boze droom en ik blijf er bij dat het dat ook geweest moet zijn. Vanaf dat moment was het een heel prettige middag met een aantal collega's door het park gelopen, lekker wijntje gedronken. Sommigen gingen in attracties waar ik, al kreeg ik heel veel geld nog niet in zou gaan, maar ik vond het heel stoer dat zij dat durfden.

Al met al een heel leuke dag gehad, dit is voor het eerst dat het bedrijf waar ik werk dit heeft gedaan dus in die zin best bijzonder. Ook leuk dat ik mijn nieuwe naaste collega David heb leren kennen op zo'n dag in ongedwongen sfeer, is meteen heel anders dan op het werk kennis maken. Het was zijn tweede dag en meteen al een dagje, doorbetaald, uit. Kom daar es om bij een ander bedrijf!
In de bus, ik had er echt zin in! :-)
 
Lunch

Visualisatie van de boze droom

Even wat drinken

Stoere collega's
 



Zonnig terrasje












Carrousel...wiiieeeuuuw!










1 opmerking:

  1. hahhaha vreselijk zo'n polonaise hoop dat nooit te hoeven te visualiseren

    BeantwoordenVerwijderen