vrijdag 14 september 2012

Op veler verzoek

Omdat ik mijn werk voor begrippen die binnen het bedrijf gelden lang doe dicht men mij een zekere mate van expertise toe. Niet dat ik deze erkenning terugvertaald zie in mijn salaris, maar het is wel een fijn gevoel gewaardeerd te worden om hetgeen je met plezier en naar je eigen idee zo secuur en goed mogelijk doet.

Omdat ik er al lang werk en collega's met wie ik gewerkt heb uitwaaieren over het land in andere vestigingen kan het soms zomaar gebeuren dat mijn 'expertise' wordt ingeroepen, dit wordt meestal omkleed met enige met een korrel zout te nemen superlatieven gericht aan mijn manier van werken om dan in één adem te vragen of ik genegen ben de helpende hand toe te steken.
Vanwege mijn plaats binnen de organisatie is de vraag of ik wil meer voor de vorm, ik moet gewoon.

Eenmaal aangekomen op de plaats van de brand worden mijn 'supermankrachten' nog even herhaald en kan ik beginnen. Gisteren  mocht moest ik mij melden bij mijn oude bedrijfsleider die inmiddels een groter pand bestiert in de binnenstad van Rotterdam. Het was inderdaad erg nodig, er had een verhuizing plaats gevonden en daar moest even een ervaren hand doorheen.
Nog even met haar gekletst over hoe het nu gaat in haar oude (mijn) pand en hoe ze het zelf nu doet.
Ben al aardig opgeschoten en vandaag maak ik het werk netjes af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten