woensdag 24 oktober 2012

17 keer is scheepsrecht

Laat ik voorop stellen dat ik een boontje heb voor Tatjana Simić, ik denk dat het een heel leuk mens is en ik vind haar mooi. Het feit dat ze met haar 1 meter 56 een carrière als fotomodel heeft geeft wel aan dat ze heel duidelijk, om maar eens een populaire uitdrukking te gebruiken, de x-factor heeft.

Daarnaast heeft ze natuurlijk ook nog de op haar lijf geschreven  rol van Kees Flodder gespeeld in de films en tv-serie over de familie Flodder, en heeft ze ondanks een bescheiden zangtalent enige Europese hits gescoord.

Ik moest even gniffelen toen ik vernam dat Tatjana in het kerstnummer van Playboy zal verschijnen, voor de 17e (!) keer, tel daar haar eigen kalenders waar ze vanaf 1994 t/m 2003 voor poseerde bij op en ik vraag me af wie er nu nog nieuwsgierig is naar een blote Tatjana, los van het feit dat ze nog steeds een mooie vrouw is hebben alle geïnteresseerden haar door de jaren heen uitgebreid en van alle kanten kunnen bewonderen.

Maar leuker nog is dat men Tatjana zelf regelmatig heeft horen verkondigen dat ze niet meer naakt gaat poseren omdat het wel genoeg geweest is, en dat ze op haar leeftijd daar geen behoefte meer aan heeft. Aan de andere kant is een ieder vrij om terug te komen op eerdere beslissingen, en voor een groot bedrag zou ook ik eens lekker naast m'n principes gaan staan. Ik wens haar veel plezier bij het maken van de fotoshoot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten