woensdag 17 oktober 2012

Natúúúúrlijk!

Nu de Vijftig tinten trilogie zo'n ongekend succes is, zijn er plots nog meer boeken in dit genre verkrijgbaar waar middels een stickertje of zelfs op de flaptekst wordt vermeld dat het betreffende boek 'ondeugender is dan 50 Tinten Grijs'. Maar vandaag kreeg ik een aankondiging binnen van het  binnenkort te verschijnen boek wat, als je er goed over nadenkt, natúúúúúrlijk niet kon uitblijven:

"Vijftig Tinten Thuis" met als ondertitel 'Beleef de passie van Christian en Anastasia nu zelf'

.....want als de term 'bdsm' voor jou niet meer is dan een samenraapsel van willekeurige letters, moet je dit boek zeker lezen. Als je wel weet waar die vier letters voor staan, is dit de ideale handleiding om thuis aan de slag te gaan met tips voor jou, maar ook voor hem....



Daar is natuurlijk met smart op gewacht, het ideale cadeautje voor in de surprise of onder de boom.
Hele Vinexwijken gaan aan het vijftigtinten, als moeder-de-vrouw op haar lip bijt weet vader-de-man hoe laat het is, zij zal haar moeilijke voeten en de gespataderde benen in dijhoge laklaarsen steken, zich in de net iets te krappe lederen bustier met siernieten en vetersluiting persen zodat aan de bovenkant de normaliter wat hangende borsten pront geaccentueerd worden maar onder de bustier de kwabben en vetrollen vrij spel hebben en om het af te maken een lederen string met 'open heuvel'.

Ik kan me zo voorstellen dat dit sensuele beeld vader-de-man niet onberoerd, laat die heeft zich eveneend gehuld in een lederen string waarin 'erotische prikkers' zijn bevestigd, daar overheen een Romeinse rok met aan beide zijden een spannende open strook, zodat de witte, magere benen goed te zien zijn, en als top een harnas met RVS driehoekjes, om het geheel af te maken en het net dat beetje meer spanning te geven: armkappen met grote metalen vierkanten.

Bondagetouw, slaven riemen, pin wheels en zwepen in diverse soorten en maten maken de hele operette compleet. Ik denk dat wij in de winkel een grote omzet missen als we al deze artikelen niet in onze collectie opnemen, juist nu met de feestmaand in aantocht.

Het wordt een onrustige winter.




1 opmerking:

  1. Ja, dat heb je met successen! Mensen willen graag een graantje meepikken. Na Harry Potter werd je bijna doodgegooid met kindertovenaars en heksenscholen. En hoeveel eeuwenoude mysteries werden er wel niet opgelost na het succes van de Da Vinci Code? Binnenkort ook zelfhulpboeken voor de beginnende esemmer in de schappen?

    BeantwoordenVerwijderen