donderdag 29 november 2012

Toen en Nu: Maxwell Caulfield

Door velen is mij het verzoek gedaan om in de terugkerende blogjes "Toen en Nu" aandacht te besteden aan Maxwell Caulfield.
Maxwell Caulfield is een in Engeland geboren acteur die vanuit Amerika carrière heeft gemaakt, Hij was het die de door velen geambieerde rol kreeg in "Grease 2", naast een debuterende Michelle Pfeiffer. De film werd een regelrechte flop en heeft zijn carrière voordat die nog maar begonnen was direct geschaad, of zoals hij dat zelf zegt 'Voor "Grease 2" werd ik de nieuwe Richard Gere genoemd, na "Grease 2" wilde niemand mij nog een rol geven'.

Hij speelde wel in de TV-serie "Dynasty" en de spin off "The Colby's", maar daarnaast alleen in b-films of films die direct naar de videotheek gingen. Daarentegen was het zijn werk in het theater waarin hij zijn acteerkwaliteiten kon laten zien waar hij dan ook lovende kritieken kreeg en zodoende weer regelmatig in films en TV-series speelde.

Maxwell werd op 21 jarige leeftijd de derde man van actrice Juliet Mills die 18 jaar ouder is dan hij, dat zo'n huwelijk wel degelijk stand kan houden, daar zijn zij het levende bewijs van, ze zijn nog steeds getrouwd.

Maxwell is nu 53 jaar en werkt momenteel aan de TV-film "Two In".






1 opmerking: