maandag 31 december 2012

2012: Dank jullie wel!

Zo op de laatste dag van het jaar is het mooi even terug te kijken op het ook deze keer weer zo snel voorbijgegane jaar. Ik wil alle lieve mensen bedanken die er voor gezorgd hebben dat 2012 voor mij een heerlijk jaar was om op terug te kijken.

Mijn lieve moeder die de gebreken van de ouderdom knarsetandend maar heel moedig draagt, en die voor mij minstens 100 jaar mag worden.
Mijn zus Els die altijd voor mijn moeder klaarstaat, en soms denkt dat dat onopgemerkt blijft, dat is niet zo hoor!

André en Edo, de heerlijke logeerweekendjes in Almere, hun vriendschap en gastvrijheid zijn me zoveel waard. Aankomend jaar kennen we elkaar al 10 jaar!
Talitha, my girlfriend and roomie op tripjes naar het buitenland. Vakanties, weekendjes, etentjes winkelen, kortom alles met jou is een feest!
Nadira, my other girlfriend and roomie (Ja he-mannen dat kan allemaal zomaar ;-)), wat kunnen wij kletsen en wat zitten wij op één lijn!

Harry, mijn theatermaatje met wie ik hele mooie dingen zie in theater, bioscoop en op DVD. Die avonden zijn goud!
Jeroen, jou ken ik het langst van allemaal, ons tripje naar Londen was geweldig, de etentjes de uitstapjes, dat blijven we doen!
Rick en Christian, wat hebben we leuke dingen gedaan het afgelopen jaar met als hoogtepunt ons weekendje Oortjeshekken met Nadira. 2013 een spannend jaar voor jullie in zoveel opzichten, en ik ben vereerd dat ik er getuige van mag zijn!
Karim en Gaby, We kennen elkaar nog maar zo kort, maar het voelde vanaf moment één vertrouwd, een goed teken!

Jörgen en Linda, De etentjes/spelletjesavonden zijn hilarisch, zoveel lol. Gaan aankomend jaar zeker weer plaatsvinden!
David en Letitia, we gaan ook zo lang terug, zo ontzettend lief dat ik jullie auto af en toe mag lenen en Letitia zorgt dat mijn haar goed blijft zitten in de breedste zin van het woord. Aankomend jaar moeten we meer tijd maken voor elkaar!
Ruud en Remco, elkaar veel te weinig gezien in 2012, maar wél samen naar Joan Collins geweest, onvergetelijk!
Anita en Marcel, wij moesten ons schamen, het lukt maar niet om wat af te spreken, in 2013 moet dat echt, hoor!

Michael, altijd gezellig weer een hapje te eten met jou in de stad, moeilijk jaar geweest voor je, maar de zon kwam snel weer op!
Mikey and Danielle, my personal heroes of 2012, what a year it was for the two of you but it ended with a wonderful gift, the birth of little baby Reece!
Robert, my favourite Canadian who surprised me with his invitation for a trip next year to Toronto!

Mijn collega's, goed beschouwd zie ik jullie het meest van allemaal en moeten we het samen leuk maken en de lol van dingen inzien die vaak te stom voor woorden zijn, maar dat kunnen wij!

Ik wil jullie bedanken voor de lieve, leuke, hilarische, mooie, momenten in 2012, jullie allemaal hebben een plaatsje in mijn hart, en ik spreek de wens uit dat we er met elkaar een geweldig 2013 van gaan maken!



2 opmerkingen:

  1. JA broertje bedankt voor je gemeende woorden en ja ik heb het af en toe te kwaad en dan vind ik heel de wereld baar en boos maar goed jo weid dat aan mijn leeftijd woord er ook niet jonger op he wat ik overigens geen probleem vind hoor dat weet je en ja ik leef zo nu en dan in mijn eigen wereld zo als onze moeder dat noemt maar ben toch blij met je hoor en als ik eens narrig ben laat het langs je heen glijden en laat mij even brommen dan is het zo weer voor bij IK WENS JOUW IN IEDER GEVAL EEN GEWELDIG JAAR MET HEEL VEEL LEUKE DINGEN DIE JE DOET MET LEUKE MENSEN GENIET ER VAN EEN BLIJ EN GELUKKIG 2013 KNUFFEL VAN JE OUDE ZUSTER

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is mooi dankbaar te zijn.

    Overigens ook jij bedankt. Voor alle jaren en ook de jaren die nog komen.

    BeantwoordenVerwijderen