maandag 24 december 2012

Heb uw naasten lief gelijk uzelf

Paus Benedictus heeft weer eens gesproken, en verkondigd dat homo's de rol die God hen heeft gegeven manipuleren en ze daarmee de essentie van het menselijk leven vernietigen. Daarnaast zijn ze een gevaar voor de wereldvrede. Laat deze laatste uitspraak even op je inwerken en bedenk onderwijl of je namen van homo's kunt bedenken die daadwerkelijk de wereldvrede in gevaar hebben gebracht, een oorlog zijn begonnen dan wel aanslagen hebben gepleegd uit naam van hun homoseksualiteit. Precies.

Het oudje raaskalt maar wat en weet waarschijnlijk van voren niet dat ie van achteren nog leeft, de dementerende schat wordt door geen enkel weldenkend mens serieus genomen als hij vanuit zijn operettelandje Vaticaan dit soort kwalijke onzin de wereld in oreert. Erger is het dat het ongeletterde laagopgeleide deel van de wereldbevolking alles wat hij murmelt voor zoete koek slikt. Deze kansarmen moeten we tegen deze plaatsvervanger van de duivel op aarde beschermen.

De jurk betwijfelt God openlijk als hij meent dat homo's hun rol manipuleren, deze mensen zijn juist door Hem persoonlijk gecast voor die rol! Een natuurlijke manier van geboortebeperking, er zijn al te veel mensen op de wereld, en bovendien geven ze daarnaast het leven ook meer kleur.

Dat zijn dementie vergevorderd is blijkt uit het feit dat hij blijkbaar al zijn collegaatjes vergeten is die jarenlang stelselmatig kinderen die aan hen waren toevertrouwd hebben misbruikt, en dat dit ook jarenlang in de doofpot werd gestopt door hem en zijn voorgangers, anders zou hij wel een toontje lager zingen. Het is een gotspe te noemen dat hij gezien in dat licht zo durft te oordelen over homo's. Zoals ik al eens eerder heb gezegd wordt er in de hel waarschijnlijk grondig verbouwd om al deze walgelijke mensen een plaats te gunnen dichtbij het vuur.

Als het woord 'homo's' in zijn betoog zou worden vervangen voor 'Joden', 'Moslims' of 'Allochtonen', zouden er vlagverbrandingen plaatsvinden, protestdemonstraties gehouden worden, wapens zouden in stelling worden gebracht. De minister van Buitenlandse Zaken zou de nuntius (ambassadeur van het Vaticaan) ontbieden. Het Naziverleden van de bejaarde zit hem nog steeds in het bloed, want juist wat híj doet is haat zaaien en de wereldvrede in gevaar brengen, hij boft dat homo's vredelievend zijn.

Het zou de minister van Buitenlandse Zaken trouwens sieren om de nuntius nu ook te ontbieden, daarnaast gewoon sancties tegen het Vaticaan zoals niet meer mogen deelnemen aan vergaderingen van organisaties als de Verenigde Naties en de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa, aangezien die positie geregeld wordt gebruikt voor het torpederen van voorstellen die de mensenrechten van homo’s beogen te verbeteren.

Een geweldige actie is gestart op Faceboek: Geen Bloemen Naar De Paus om aankomend jaar met Pasen te breken met de traditie om vanuit Nederland bloemen naar het Vaticaan te sturen. Bij het schrijven van dit blog zijn er al ruim 18.000 likes. ter vergelijking het Vaticaan heeft minder dan 12000 likes.

2 opmerkingen:

  1. Zo jammer dat een blog van mij (http://draystation.com/2007/04/09/gesprek/)van 5½ jaar geleden, eigenlijk nog steeds actueel is. Maar, de Pipo van het Vaticaan moet zo lekker doorgaan. Die paar homohaters zijn ook niet het type die vlot klaarstaan met doneren..

    BeantwoordenVerwijderen