dinsdag 4 december 2012

Het heerlijk avondje

Officieel is het heerlijk avondje natuurlijk pas op 5 december, maar wij vierden het afgelopen zaterdag al. Evenals vorig jaar waren er middels het wereld wijde web lootjes getrokken. De plaats van handeling zou dit jaar bij mij zijn.

Zo rond 5 uur kwamen, Talitha, André, Edo, Karim en Gaby aan en toasten we symbolisch met een glaasje champagne omdat wij met elkaar, als God het wil, over een maand met oud en nieuw zullen proosten op het nieuwe jaar. Indisch eten besteld en als dessert de door André gemaakte speculaas/pepernoten cheesecake gesnoept.

Daarna werd het langzaam aan tijd om met de surprises te beginnen, in ballonnen waren onze namen verstopt en door die omstebeurt kapot te prikken mocht degene wiens naam er uit viel zijn surprise pakken.

Iedereen had weer zijn best gedaan voor een mooie surprise en een passend gedicht. Talitha had veel werk gemaakt van haar surprise voor Karim, het symbool van "The Voice Of Holland". Zijzelf kreeg een kingsize lipstick, Het stoppen met sporten werd mij door Sint erg aangerekend in zijn gedicht vol schuldgevoel. Gaby en Edo werden geconfronteerd met hun rookgedrag door respectievelijk een megasigaret en een megasigaar terwijl André een schattig vogelhuisje kreeg met daarin een iets minder schattige Jack Nicholson.

Het was weer een gezellige avond met geweldige vrienden. Ik verheug me al op 31 december!

P.S. Dit was het eerste blogje vanaf mijn laptop, maar daarover morgen meer....


The voice of Karim


Koek Koek


Nog ééntje dan.....


...samen met Edo




Niet meer sporten vind Sint geen goed plan


Lipstick on your collar

3 opmerkingen:

  1. Heybkanjer nu weten we nog niet wat jouw surprise en kado was maar gaaf hoor die nieuwe laptop xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kreeg een sporttas incl. Handdoek en flesje water en wat lolletjes, maar t echte cadeautje was een douchgel en deo van Van Gills. :-)

      Verwijderen
  2. Onnodig te melden dat het heeel gezellig was !

    BeantwoordenVerwijderen