donderdag 27 december 2012

Kerst 2012

Kerst, ik voel niet de noodzaak die velen voelen om het uitgebreid te vieren, wordt er iets georganiseerd vind ik dat leuk, is er niets vind ik het ook prima. Dit jaar eerste dag bij mama geweest en de middag doorgebracht met lekker kletsen met een wijntje en hapjes. Mijn zus kwam ook in de middag en we hebben samen heerlijk gegeten.

De tweede dag fijn thuis gerelaxed. Het bedrijf waar ik werk was open om de stromelozen op te vangen, ik heb niet gewerkt omdat het mentaal vrij zwaar is daar alleen de zware gevallen zonder enig levensdoel er op af komen. Bovendien heb ik dit vrijwilligerswerk al met Pasen, Pinksteren en Hemelvaart gedaan. Er ís een grens.

Nog drie daagjes werken en dan maak ik me op voor Oud en Nieuw wat dit jaar doorgebracht en gevierd gaat worden met de vijf lieve vrienden met wie ik op 1 december Sint Nicolaas heb gevierd.
Ik heb er zin an!

1 opmerking:

  1. ik heb ook niks met die kerst dagen maar het was gezellig om een gedeelte van de eerste kerst dag met jou en ma te hebben door gebracht het was gezellig

    BeantwoordenVerwijderen