zondag 6 januari 2013

Dissonant

Na een geweldige leuke dag met vrienden Rick, Christian en Nadira, waar ik morgen uitgebreid op terug kom, was er toch nog onverwacht een dissonant. Ben ik keurig bij het station van Leiden afgezet door Christian en Rick, komt mijn trein vrijwel direct aanrijden, hangt er zo'n handige monitor in de coupé waar je op kan zien wanneer je op welk station aankomt, dan zou je verwachten dat zo'n ding ook accuraat werkt.

Denk opnieuw. Ik was vanzelfsprekend druk bezig met WhatsAppen, Facebooken, Wordfeud, en wierp zo nu en dan een blik op de monitor, Rotterdam zou bijna in zicht komen stond er op vermeld. Mooi!
Dat duurde wel erg lang vond ik, en naar buiten starend in de donkere avond zag ik contouren van gebouwen die ik niet herkende, ik keek nog eens naar de monitor, nee hoor, Rotterdam Centraal kwam er aan, en daarna mijn stop Rotterdam Blaak, toch kreeg ik iets unheimisch über mich, en terecht, want ondanks dat het niet stond vermeld op de monitor waren we op weg naar f*cking Dordrecht!

Op het moment dat de trein het station van Dordrecht binnen reed verscheen pas de mededeling 'Dordrecht' op  de monitor. Heel vervelend, en ja ik weet dat er nog zoiets is als eigen verantwoordelijkheid, en dat het heel dom is om stations als Rotterdam Centrum en Rotterdam Blaak gewoon niet op te merken, maar toch.... Maar deze stommiteit had geen invloed op mijn gevoel over de heerlijke dag die we hadden gehad met elkaar.




1 opmerking:

  1. nu ja wees blij dat het niet bij Utrecht pas tot je door drong een gelukje bij een ongelukje toch

    BeantwoordenVerwijderen