zondag 13 januari 2013

Ontdekt!

Toen ik de brievenbus opende leek het of er een straal licht uitkwam, daar lag een brief aan mij gericht van Joop Van Den Ende! Wat al in de sterren stond geschreven werd nu bewaarheid, mijn talenten waren onder Zijn aandacht gebracht. Dit was het moment waarop mijn leven zou veranderen, ik ga onder de hoede van Joop uitgroeien tot een alom geliefd talent.

Op nationale podia, TV en film zal ik mijn al aanwezige en door Hem verder ontwikkelde artistieke vaardigheden kunnen tonen aan de Nederlandse bevolking. Ik ga waarschijnlijk gevraagd worden om in diverse jury's plaats te nemen van TV-talentenjachten om mijn milde, opbouwende maar altijd eerlijke commentaar te geven.
Vanzelfsprekend tafelheer bij "De Wereld Draait Door". Goede vriend Rick die binnenkort afstudeert als regisseur neem ik natuurlijk mee in de vaart der volkeren en wij worden de Tim Burton en Johnny Depp van Nederland. Over zo'n 20 jaar zal er een musical over mijn leven gemaakt worden waarin Jan Kooijman de enig denkbare acteur is die mij geloofwaardig kan neerzetten, mits hij zijn fysiek zo goed blijft verzorgen en onderhouden zoals hij dat nu doet.

Dat alles ging door mijn hoofd toen ik van de brievenbus naar de voordeur liep, nee zweefde, en tegelijkertijd dacht ik dat ik het gevoel van dit moment heel goed in me moest opnemen om het te kunnen verwoorden in de vele, vele interviews die ik zal moeten geven als er gevraagd gaat worden: 'Wat ging er door u heen toen u de brief van Joop ontving?". Bovendien moet ik Jan handvatten kunnen geven om dit belangrijke moment in de musical goed te kunnen spelen.

Bij binnenkomst ben ik gaan zitten en heb de brief van Joop heel aandachtig en heel bewust geopend:
'Geachte heer Aidan', hief Joop aan, ik voelde een traan in m'n ooghoek, mijn handen trilden, wanneer mocht ik komen auditeren?
Huh? Wat? Nee! Nou ja!
Joop had helemaal (nog) geen kennis genomen van mijn talenten. Hij prees in deze brief de door hem gefinancierde productie van "Aspects Of Love" aan mij persoonlijk aan, ik kon er heen met €10,- korting, zo goed loopt deze productie dus niet. Maar goed, Joop ként mij dus wel....het is gewoon een kwestie van tijd.



1 opmerking:

  1. jo jou tijd komt nog wel jan moet eerst nog wat rijpen immers hoop doet leven

    BeantwoordenVerwijderen