woensdag 2 januari 2013

Silvesterabend

Zo wordt Oud en Nieuw in Duitsland genoemd en ik vind dat een mooie naam. Na wat jaren Oud en Nieuw gewoon thuis te hebben doorgebracht werd er dit jaar weer eens uitgepakt. Talitha had in januari (!) al verkondigd dat het bij haar gevierd zou gaan worden en ze heeft woord gehouden. Samen met André bedachten ze dat er wel een thema aan vast moest zitten en dat werd 1982.

Dit betekende naast de onvermijdelijke Tucjes, chipjes, worst en blokjes kaas met augurkje en zilveruitje natuurlijk ook kleding uit die tijd. Opgerolde colbertmouwen, beenwarmers, Doe Maar-shirts en buttons, Miami Vice-stijl, was iets later eigenlijk, maar als je daar op let ben je een kniesoor, en dat zijn we niet.

De stemming zat er al meteen in toen gastvrouw Talitha verkondigde dat ze hele goeie champagne had en dat we nu meteen maar moesten proosten al, want nu waren we nog helder genoeg om dat ook te proeven, vanzelfsprekend waren er twee flessen, óók één voor 12 uur. Ik hou van zulke redenaties.
Naast de oliebollen had cheesecakekoning André weer een heerlijke cheesecake gemaakt.

Gaby en Karim hadden hun singalong-equipment meegebracht en we hebben onze longen uit ons lijf gezongen met klassiekers als "Always On My Mind", "Black Velvet"," Y.M.C.A." en  "I Will Survive".

Tegen twaalven de TV aangezet, en "Happy New Year" van Abba opgezocht. We waren zo gezellig met elkaar dat we het moment supreme hebben gemist en pas om 30 seconden over twaalf elkaar in de armen vielen. Het was een geweldige avond!

We hebben allemaal zin in een nieuw jaar vol met meer van dit soort leuke momenten met elkaar.



























Geen opmerkingen:

Een reactie posten