vrijdag 15 maart 2013

Ienimini

De voorbereidingen voor de reis naar Canada zijn heel divers, de reis op zich is voor me geboekt, ik heb de noodzakelijke informatie ingevuld op internet, mijn pas is geregeld, een kaart van Toronto is gekocht om mijn positie vanaf het logeeradres tot de bezienswaardigheden te bepalen. Nu is het zaak in kaart te gaan brengen wat ik er wil gaan zien.

Vriendin Talitha merkte op dat het leuk was dat ze nu eens mijn reiservaringen in blogvorm kon gaan lezen. Zelf blogt ze altijd haar reisverhalen vanuit verre oorden. Ik legde haar uit dat ik geen tablet heb en dat het op mijn telefoontje geen doen was mijn blog bij te gaan houden. Bovendien wil ik Robert in Toronto niet vragen om op zijn computer te mogen werken.

Talitha kwam toen met de aanbieding om haar minilaptopje te lenen en gisteren heeft ze hem meegenomen. Ik wist van het bestaan niet af, maar het is een heel schattig ienimini dingetje, waarmee ik nu als voorbereiding en test dit blogje zit te tikken, zodat jullie, mijn trouwe lezers, deelgenoot kunnen zijn van mijn ervaringen in het bruisende Toronto t.z.t..


 
 

1 opmerking:

  1. leuk jo dan blijfen we op de hoogte .ik wou je net voorstellen of je mijn tablet wide lenen maar je bent al voor zien wil je het als nog dan hoor ik het wel

    BeantwoordenVerwijderen