maandag 15 april 2013

40th Birthdayparty

Hoewel het zondag pas écht de dag was vierde vriendin Talitha zaterdag haar 40ste verjaardag op grootse wijze. Om 1 uur kwam ik aan in Almere op een voor mij plezierige manier, de NS heeft nu een verbinding in hun dienstregeling opgenomen waarbij ik niet meer hoef over te stappen. Ideaal dus. André en Edo stonden al te wachten en samen reden we naar het huis van Talitha om haar te helpen met versieren. Ze had ruim ingekocht aan slingers, ballonnen en andere leuke zaken alles in de tinten roze en paars.

Zo tegen half vier zag het er gezellig uit en zijn we weggegaan om als eerste van de genodigden weer om zes uur te verschijnen. Talitha zag er oogverblindend uit 40 is het nieuwe 26 zeg maar. Langzaam kwamen de vrienden en vriendinnen van Talitha binnen, sommigen bekend anderen niet, maar door Facebook ook weer wel zodat je direct al leuke gesprekken hebt met mensen die je voor het eerst 'live' ziet. De catering was voortreffelijk, heerlijk Indisch/Thais en dat samen met een wijntje of een biertje, wat wil je nog meer? Dat het de eerste lentedag van het jaar was qua weer, verhoogde de feestvreugde.

Broer Karim en schoonzus Gaby waren er natuurlijk ook en vanzelfsprekend betekent dat dat er gezongen gaat worden met de Singstar, of hoe het ook mag heten. Opmerkelijke duo's werden weer gevormd en sommigen debuteerden met verve. Zo'n avond doet je weer beseffen hoe heerlijk en fijn het is om met dierbare mensen te genieten van al het goede in het leven en vooral van elkaar.

Tijdens de voorbereidingen 's-middags hoorde ik vagelijk iets van een plan om vanuit André en Edo's huis met de fiets naar Talitha te gaan ten einde ruim te kunnen drinken. Ik vond dat niet zo'n lumineus idee, dus stelde ik voor dat ik, die van BodieBoost tóch maar één glaasje wijn mag, als BOB zou fungeren en de terugreis in hun auto zou rijden. Dat voorstel werd goed ontvangen. Ik zaaide direct weer twijfel door Edo bij aankomst te vragen de auto alvast in de goede richting te zetten, zodat ik niet hoefde te keren. Zij hebben nogal een grote auto, en zo vaak rij ik niet. Maar de terugreis is prima gegaan, het verslaat half drie 's-nachts door Almere fietsen ten alle tijden.

Zondag hebben André, Edo en ik heerlijk genoten van het zachte weer door de dag lekker relaxed in de tuin door te brengen. Het was weer een geweldig weekend met geweldige mensen. en alsof dat nog niet genoeg is hoefde ik tijdens de terugreis ook niet over te stappen, ook in één keer van Almere naar Rotterdam. Het leven kan soms zo goed zijn!

40, laat er geen misverstand over bestaan.

The Birthdaygirl and me

Heerlijk eten

The Girls

The Guys & Birthdaygirl

1 opmerking:

  1. Leuk,op de foto met de jongens zie ik nu toch wel gelijkenis tussen broer en zus terwijl ik altijd dacht dat ze niet op elkaar lijken.Rika

    BeantwoordenVerwijderen