maandag 1 april 2013

Time out

En als je het het minst verwacht, zegt je lichaam: "Stop maar even!" Er was geen aanleiding nog aanwijzing en toch gebeurde het dat ik vrijdagavond plotseling naar werd. Ik schreef het toe aan het eten. Van BodieBoost mag je veel vlees eten en dat ben ik niet zo gewend, of was er toch een virusje bij me naar binnen geslopen?

Geen idee, zonder in detail te treden kan ik zeggen dat het eten duidelijk niet goed gevallen was met alle gevolgen van dien, ik voelde ook een beetje koortsig kortom: Ziek. Ik kan ziek zijn niet uitstaan, ik heb dat van mijn moeder, maar in tegenstelling tot haar laat ik het als het dan zover is maar gelaten over me heenkomen wetend dat het tijdelijk zal zijn. Enig voordeel vind ik dat je een beetje in de kantlijn bent van de dag en in mijn geval hele stukken van de dag kwijt bent omdat ik dan slaap, de zaterdag heb ik daardoor niet echt meegekregen.

Je lichaam geeft duidelijk aan wat het wel of niet wil qua eten en drinken en daar luister ik dan naar, dus niet veel maar wel wat gegeten en dat viel goed, zodat ik zondag alweer wat beterder was, niet meer zo koortsig maar nog wel wat zweverig. Gelukkig niets afgesproken deze Pasen zodat ik in alle rust op mijn eigen tempo weer tot de 'levenden' kon komen.

Zelf denk ik dat het tóch te maken heeft met het BodieBoost-eten, welke ik nu wel blijf volgen, maar drastisch aanpas naar mijn eigen gevoel, wat ook in het boek staat, maar waar ik zo'n beetje overheen gelezen heb.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten