zaterdag 4 mei 2013

Boxertest

Vrouwen hebben een potloodtest om te zien of alles nog zit zoals het moet, mannen hebben iets vergelijkbaars: de boxertest. Als de band van je boxershort dubbelklapt en je als gevolg de merknaam in spiegelschrift leest, ben je te dik.

Nee er zijn geen excuses, de bedoeling is dat je de merknaam gewoon kunt lezen als je 'm aan hebt. Depressief makende jongmenschen die alles kunnen eten maar toch de taille van een 14 jarig meisje houden, dragen niet voor niets hun boxerrand boven hun broek, om jou te laten zien hoe je eens was, dat ze zelf , als ze jou zien een blik in de toekomst werpen, daar gaat het nu niet om.

Ook ik behoorde tot de groep met dubbelgeklapte boxerbanden, tot voor kort, want sinds dat ik op een andere manier, zeg maar gezonder, eet zitten mijn boxers weer zoals het hoort. Het tij kan dus gekeerd worden. En nee, boven de 25 jaar is het esthetisch niet meer verantwoord om je boxer boven je broek uit te laten piepen, dat ziet er heel sneu uit.




2 opmerkingen:

  1. Goed bezig Aidan! En je boxers boven je broek uit laten piepen is op iedere leeftijd sneu.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. trots op je jochie. en die boxertest doorsta ik ook helemaal.. en ben het met André eens, die modegril moet nu maar een keer afgelopen zijn.. is zo 2011

    BeantwoordenVerwijderen