maandag 17 juni 2013

Dinner & co.

Zaterdag was het weer zover, een gezellige avond met mijn Almeerse vrienden. Zoals gebruikelijk hadden we allemaal weer een taak voor het eten, ik mocht het dessert maken.
's-Middags de voorbereidingen die gedaan konden worden voor het dessert uitgevoerd. Het diner stond in een Italiaans teken zodat ik het aloude Italiaanse dessert fragole con crema all'arancia had uitgezocht om te serveren. Zo rond 4 uur de auto opgehaald bij vrienden David en Letitia, daar mag ik op avondjes als dit heel lief gebruik van maken, en om 5 uur de reis naar Almere aangevangen. Het was weer een hartelijk weerzien in het huis van Jörgen en Linda met iedereen en ook leuk om dochters Julia en Noortje en de niet te missen kater Gijs weer te zien.

Talitha had zich op het voorgerecht geworpen, en dat waren heerlijke Italiaanse empanadas, André en Edo hadden voor het wijnarrangement gezorgd en het hoofdgerecht kwam van Jörgen een heerlijke pasta met diverse paddenstoelen, daarna mijn toetje en toen was het tijd om het spelletje Party & co. te spelen.

Ik kende het het niet maar het is enig! Uitbeelden, liplezen, tekenen, vragen beantwoorden, en omschrijvingen geven, kortom heel divers en enerverend. Dat gaan we zeker nog meer spelen.
Zo rond half 1 was het tijd om het een nacht te noemen, ook omdat André en Talitha zondagochtend gingen hardlopen voor de Almere City run. Toen kreeg de gezellige avond plots een heel andere wending, maar daarover morgen meer.....

vl.n.r. Edo, Jörgen, Noortje, Talitha, Julia en Linda

Party & co.

Omdat André van de tafelfoto is afgevallen een foto van hem samen met Talitha
klaar voor de Almere City run 's-anderdaags.

1 opmerking: