vrijdag 21 juni 2013

NIET geschikt

Ik had de berichten al voorbij zien komen toen het het Canadese kindsterretje Justin Bieber betrof, maar nu las ik het ook over niggabitch Rihanna. Let wel: ik kan geen enkel nummer van deze twee idolen opnoemen, ik behoor helemaal niet tot de doelgroep. Maar dat gebrek aan kennis heeft niets te maken met de misplaatste arrogantie van deze twee omhooggevallenen, en misschien geldt dat voor nog wel meer van hun collega's.

Zij vinden het heel gewoon om hun (playback?)concerten later te beginnen dan staat aangekondigd, en dan niet een kwartier maar echt úren later. De adoratie die veel van hun fans voor hen hebben vertalen zij naar totale minachting voor hun publiek, waarbij ze gemakshalve vergeten dat het bij de gratie van datzelfde publiek is dat ze überhaupt tijdelijk enig bestaansrecht hebben met hun werk.

Je zou denken dat er sancties opgelegd zouden worden bij zulk onprofessioneel gedrag door de concertorganisatoren d.m.v. boetes of, beter nog, nooit meer boeken. Aan de andere kant zorgt dit soort gedrag er vanzelf voor dat dit geen artiesten zullen zijn die een carrière gaan hebben van 40 of 50 jaar zoals de vele échte groten voor hen die de loyaliteit en bewondering van hun fans niet als vanzelfsprekend namen maar wisten dat je keihard en professioneel moet blijven werken om dat te verdienen.

Ik las dat Mojo Concerts in plaats van Rihanna te verstaan te geven dat dit soort gedrag niet getolereerd wordt tijdens haar concerten in Nederland volgende week, ze e-mails hebben gestuurd naar de mensen die kaartjes hebben gekocht dat ze er rekening mee moesten houden dat het mevrouw zo maar kan believen veel later te beginnen en adviseren dus om vooral met auto's te komen en niet met openbaar vervoer, omdat de kans zeer aanwezig is dat die al opgehouden zijn met rijden als het te laat gestarte concert beëindigd is.

Ik zeg: NIET geschikt.






Het is duidelijk hoe Justin Bieber en Rihanna over hun fans denken



.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten