woensdag 5 juni 2013

Vlagvertoon

Omdat Robert en Nick me op het vliegveld verwelkomden met een Canadees vlaggetje staat die nu gezellig in een vaasje samen met de Nederlandse en Britse vlag. En opeens vind ik dat ik van de landen waar ik geweest ben, en nog naar toe ga ook zo'n vlaggetje wil. Noem het kinderachtig, maar zoals Annie M.G. Schmidt al zei, je moet altijd het kind in jezelf bewaren. Ik kom dit jaar nog in Belgiƫ dus daar ga ik zelf op zoek naar een exemplaar. Ik ben niet zo'n bereisd type, dus de landen waar ik ben geweest en waar ik nu in retrospectief alsnog een vlag van wil is te overzien. Mocht jij, lezer van dit blog, of iemand die je kent, naar onderstaande landen gaan, denk dan aan mij met een vlaggetje! Stof of plastic, dat maakt niet uit.
Deze heb ik dus al.

Denemarken
Oostenrijk


Duitsland

Frankrijk

Luxemburg

Spanje

Zweden





4 opmerkingen:

  1. Ik ga hier in Duitsland op zoek. Sinds WOIi zijn Duitsers om allerlei redenen niet meer zo vlaggerig. Als ik wat vind hoor je me.
    Bertus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ga komende zomer naar Oostenrijk, Frankrijk, (london en tsjechie) dus ik zal voor jou de vlaggen van oostenrijk en frankrijk meenemen als ik ze kan vinden..

    BeantwoordenVerwijderen