zondag 7 juli 2013

My little pony

Soms word je ongewild geconfronteerd met iets waarvan je het bestaan niet af wist en waarvan je wilde dat dat zo was gebleven. Opeens zag ik een foto van een onaantrekkelijke middelbare vrouw met ernstig overgewicht in een soort carnavalskostuum gezeten op een mini pony. Er was ook een filmpje, maar dat heb ik niet gezien, soms moet je dingen niet helemaal willen weten, het feit dat je weet dat het überhaupt bestaat is al meer dan genoeg.

Er blijken dus mensen te bestaan die seksueel opgewonden raken van het feit dat een dier wordt mishandeld door een vrouw met morbide obesitas. De pony kan het buitensporige gewicht van de vrouw niet aan en zakt door zijn hoeven, waarschijnlijk zal dat dan het hoogtepunt moeten zijn van het seksuele genot. Het is duidelijk dat we hier met verminderd toerekeningsvatbare mensen te maken hebben.

De reacties uit de samenleving op deze walgelijke vertoning laten zich raden, wie dacht dat heksenjachten voor het laatst gehouden werden in de 18e eeuw vergist zich toch deerlijk. Ik vind ook dat deze vrouw en iedereen die zich met deze verwerpelijke praktijken bezig houden moeten worden opgespoord en berecht, maar zoals vriend André ook al had opgemerkt in zijn blog, zijn de reacties van sommige mensen uit de samenleving net zo erg als wat de zwakzinnigen in de filmpjes doen met de pony.

Ik vraag me toch af wat zo'n vrouw beweegt zoiets te doen, ze beleefd er seksueel genot aan, maar waarom? Hoe komt dat? Mocht ze in haar jeugd niet op ponykamp? Kon ze het niet verwerken dat de Little Pony-rage pas kwam toen zij al veel te oud was om daar in mee te kunnen gaan en heeft dat haar gefrustreerd? Ze heeft dus een fetisj wat te maken heeft met overgewicht en pletten (ponypletter is nu al het woord van het jaar), gaat ze het nu naar het volgende level tillen en zal zij zich opwerpen als geplette? Dat ze een nijlpaard of neushoorn op zich laat zitten dat laat filmen ten einde daar zelf en anderen seksueel genot mee te verschaffen. Ik wil het eigenlijk ook allemaal niet weten.

Ik ben er erg voor als volwassen mensen met wederzijdse toestemming alles uit de kast halen wat ze maar kunnen bedenken om seksueel genot te krijgen, maar ik vind dat je van wilsonbekwame mensen, kinderen en dieren af blijft.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten