dinsdag 27 augustus 2013

Dit is een dag om lief te hebben

Dit is een dag om lief te hebben
Een uur en een dag om lief te hebben
Een dag en een leven om lief te hebben
O er is zoveel.

Dit bekende liedje van Toon Hermans speelde gisteren de hele dag door mijn hoofd. Vriend Harry kwam langs om samen te gaan shoppen, maar eerst brachten we wat zakken en dozen naar de plaatselijke Kringloopwinkel met zaken die nog prima waren, maar waar ik geen ruimte meer voor had en ik op deze manier anderen er weer een plezier mee kon doen.

Vervolgens reden we naar het woonparadijs Woonstore, voor Harry de eerste keer en hij kan nu al een leven zonder niet meer voorstellen. Ik heb er het kralengordijn gevonden die alle andere kralengordijnen overbodig maakt, als een kind zo blij er mee. Ook de perfecte lamp gevonden voor de slaapkamer en nog wat andere (onmisbare) hebbedingetjes. Ook Harry heeft het één en ander aangeschaft.

Daarna geweldig tapijt kunnen vinden voor de slaapkamer én kastjes voor de slaapkamer, waarvan bij thuiskomst bleek dat één kastje wel voldoende was, dus hebben we het kastje-teveel weer geretourneerd en heeft Harry mij geholpen met het kralengordijn en het versjouwen van de zware dingen uit de slaapkamer zodat ik daar vandaag behang van de muren kan gaan halen.

Al met al met recht een dag om lief te hebben, omdat ik zo leuk geslaagd ben, Harry is aangestoken met het Woonstorevirus en het bovendien leuk is dit samen met een goede vriend te kunnen delen. Om de dag in stijl af te sluiten én omdat we hondsmoe waren heerlijk gegeten bij Rasa Sayang.


Engelse maatkopjes: Hoe heb ik mijn leven zónder kunnen leven?


1 opmerking:

  1. Het was inderdaad gaaf samen moeten we vaker doen, het ws inderdaad een dag om lief te hebben en nog van na te genieten heerlijk dank je wel sterkte vandaag met het behang xxx

    BeantwoordenVerwijderen