zondag 1 september 2013

Geduld is een schone zaak

Afgelopen dinsdag het behang en de vloerbedekking in de slaapkamer verwijderd en daarmee was ik er klaar voor: Laat het behang en de behanger maar komen!
Dat loopt toch even iets anders, vrijdag werd ik gebeld door de firma de Jong dat het behang voor de slaapkamer pas in de tweede week van september geleverd wordt. Ik heb dus blijkbaar heel bijzonder behang besteld wat volgens mij niet op bestelling geleverd wordt, maar op bestelling gemaakt, anders weet ik er geen verklaring voor.

Ik kan niet eerder dan de zaterdag van die tweede week in september het behang ophalen, maar heb nu wel de behanger kunnen boeken voor woensdag 18 september, tot die tijd slaap ik in een soort gevangeniscel.
Ach het is allemaal niet zo heel erg, ik ben een geduldig mens als ik weet dat de temptatie eindig is.

Er zijn zoveel andere dingen om naar uit te kijken zoals aanstaande woensdag als Rick en Christian de bank komen brengen! Heb ook een afspraak gemaakt met de lokale kringloopwinkel die donderdagmiddag mijn bank, een salontafel en eetkamerstoelen ophalen om in hun winkel voor een luttel bedrag te koop aan te bieden, waardoor mijn berging weer een heel stuk leger wordt en wat minder kapitaalkrachtige mensen een leuk ameubelementje kunnen scoren. Ik zeg win/win situatie!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten