vrijdag 18 oktober 2013

Gaat de gescheiden mol het flikken?

Vanavond zit ik er weer klaar voor, het jaarlijkse evenement wat voor Nederlandse begrippen het dichts in de buurt komt van een Amerikaanse awardshow, de uitreiking van de Gouden Televizierring 2013. 
Het is altijd een ons kent ons samenzijn van de Nederlandse (TV)-showwereld, en omdat het maar een klein gebied is wat ze bedienen kennen ze elkaar ook allemaal wel. 

De belangrijkste categorie is natuurlijk welk programma de Gouden Televizierring gaat ontvangen, makers kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe blij ze met de prijs zijn omdat het een publieksprijs is.
De genomineerden zijn

"Wie Is De Mol"
Dit programma is nu voor de zevende (7e!) keer genomineerd, wat in die kringen een Anita Witziertje heet. Ik denk dan in termen van autorijden, als je 6 keer zakt voor je examen, wil je dan nog een 7e keer op? Maar aan de andere kant weet ik van vrienden dat zij en vele anderen heel veel plezier beleven aan dit programma. Ik heb het al eerder gezegd en zeg het nog maar eens, ik ben er te dom voor, ik snap er niks van, daarom kijk ik het niet, maar het zou leuk zijn als ze, net als Anita Witzier, het na veel nominaties dan toch een keer redden.

"Flikken Maastricht"
Een heel succesvolle politieserie die al 7 seizoenen loopt en pas nu voor de eerste keer genomineerd is. Ik heb wel eens een aflevering gezien, en vond het goed, maar toch ben ik niet meer episodes gaan kijken, maar als je 7 seizoenen lang het publiek kan blijven boeien is een overwinning verdiend.

"Divorce"
Het enige programma wat ik gevolgd heb en waarvan ik dus stiekem hoop dat het gaat winnen. Nog maar 1 seizoen te zien geweest, seizoen 2 komt er aan, en nu al genomineerd voor deze fel begeerde prijs, dat zegt toch wel wat. 

Ik wens alle genomineerden, ook die in de andere categorieën en alle kijkers een geweldige avond. Moge de beste man-vrouw-programma's winnen!

Wie Is De Mol

Flikken Maastricht

Divorce


Geen opmerkingen:

Een reactie posten