zaterdag 2 november 2013

Lekkage; Het vervolg

Mijn vermoeden dat er niet veel ging gebeuren nadat de loodgieters waren geweest en hun bevindingen zouden doorgeven aan de woningbouw bleken gegrond. Afgelopen maandag maar weer even gebeld met Woonzorg en de dame die de telefoon aannam hoorde het woord lekkage en dacht direct dat het om de badkamer ging. *zucht*.

Na enige uitleg van mijn kant en wat er al gebeurd was er er nog moest gaan gebeuren ging ze op onderzoek uit, ze belde later terug met de mededeling dat ik gebeld ging worden door Huizer Bouw voor een afspraak. En zoals altijd bellen die niet, maar staan ineens voor de deur ook bij hard werkenden zoals ik, zodat ik dinsdag een briefje in de bus vond met de mededeling dat ze aan de deur waren geweest. *zucht*.

Afgesproken dat hij vrijdag langs kon komen. Ik wees hem daar waar het water door de muur naar binnenkwam en hij zag direct wat de loodgieters ook al hadden geconstateerd, dat de onderste voeg moest worden vervangen, sterker nog, het cement was er drijfnat. Er is geföhnd en er is gekit en nu moet het verholpen zijn. Maar het is niet voorbij voordat de dikke dame heeft gezongen, dus hoop ik op fikse regenbuien om de proef op de som te nemen eer ik er gerust op ben.


Dichtgekit

1 opmerking: