donderdag 23 januari 2014

Showcase 2014

Vorig jaar zijn vriend Harry en ik naar de voorstelling "Showcase 2013" geweest, een voorstelling van de studenten aan de in Rotterdam gevestigde Codarts, hogeschool voor de kunsten. We hebben er enorm van genoten en besloten om dit seizoen weer te gaan. Maar toen de theaterbrochure kwam stond het er niet in, zoals vorig seizoen wel het geval was. Navraag bij Codarts leverde de geruststellende mededeling op dat er zeker een voorstelling zou komen. Op hun site verscheen een datum, maar bij het Luxor theater stond nog niets, zodat er nog niet besproken kon worden. Regelmatig nam ik een kijkje en jawel hoor, dinsdag was het zover, er konden kaartjes besteld worden.

Het is zo ongelofelijk leuk om deze jonge, enthousiaste en bovenal getalenteerde mensen bezig te zien met muziek, zang en dans, je verlaat met een glimlach het theater. Heerlijk!
Dit jaar gaan Rick en Chris ook mee, voor Rick die vorig jaar zijn regisseursopleiding heeft afgerond is het natuurlijk helemaal leuk om te zien hoe de studenten van Codarts een show neerzetten, en hoewel Rick meer in de toneelrichtng zit en dit meer show is, kan het nooit kwaad eens over de heining te kijken bij de collega's.

Dit jaar zal de voorstelling op maandag 17 maart zijn, en ik raad iedereen aan die een geweldige avond wil hebben vol bruisende muziek, zang en dans een kaartje te kopen. Wie weet kun je later zeggen dat je die grote vedette nog hebt gezien toen hij/zij nog met de opleiding bezig was, en dat je toen natuurlijk al vermoedde dat het een hele grote zou worden!

Klik op onderstaande link voor een foto impressie van Showcase 2013:
http://musicalsites.nl/Fotoalbum%20van%20Musicalsites.nl.%20Copyright%20op%20alle%20afbeeldingen/Codarts/Showcase%202013/index.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten