dinsdag 25 maart 2014

Nou ja zeg!

Zes jaar geleden is de vrouw van meneer Vlemmix overleden, op haar sterfbed had hij haar beloofd iedere dag naar haar graf te gaan op de begraafplaats achter de Petruskerk in Eindhoven, en dat deed hij ook trouw, ook zondagochtend 16 maart, daar werd de inmiddels 87 jarige man in elkaar geslagen.
Ja, je leest het goed, de zevenentachtig jarige meneer Vlemmix is in elkaar geslagen op het kerkhof toen hij het graf van zijn vrouw wilde bezoeken.

Hij werd op zijn achterhoofd geslagen en tegen de grond geduwd, vervolgens werd meneer Vlemmix aan zijn haren vastgegrepen en werd zijn hoofd omhooggetrokken om vervolgens met zijn gezicht tegen de betonnen tegels te worden geslagen. Zijn portemonnee werd hem afgenomen, en die werd later leeg teruggevonden.

Meneer Vlemmix ziet bont en blauw en is nu bang geworden en durft nu niet meer alleen naar het kerkhof toe. "Ik ging er altijd zo graag heen, maar nu denk ik steeds dat er iemand achter me aan komt", zijn dochter gaat nu met hem mee.

Dit in en in trieste bericht laat me niet los, meneer Vlemmix heeft van de wegrennende dader nog wel een signalement door kunnen geven en de politie gaat nu op onderzoek uit, maar je bent toch minder dan een pissebed als je een 87 jarige man in elkaar slaat, op een kerkhof nota bene, om hem vervolgens te beroven.

Meneer Vlemmix


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten