donderdag 4 december 2014

Mensen toch!

Het wordt alsmaar gewelddadiger in de wereld op grote schaal, maar ook gewoon om ons heen zo leerde ik gisteren van het journaal. In Zwolle heeft een 17 jarige jongen een straatmuzikant die voor een supermarkt aan het spelen was neergestoken om vervolgens de supermarkt in te lopen om daar klanten aan te vallen waarbij één klant gewond is geraakt en nog in het ziekenhuis ligt. Omstanders overmeesterden de jongen. De straatmuzikant is aan zijn verwondingen overleden.

In Groningen had een 61 jarige man een 31 jarige inbreker zó toegetakeld dat ook die ook aan zijn verwondingen is overleden, alleen bleek de man geen inbreker te zijn, maar een date welke middels een datingsite tot stand was gekomen. De 31 jarige man was een bekende van de politie, het programma "Opsporing Verzocht" besteedde afgelopen week nog aandacht aan een overval die hij zou hebben gepleegd op een 53 jarige Groninger.

In Duitsland is de 22 jarige Tuğçe Albayrak doodgeslagen door drie jongens nadat ze eerder op de avond tussenbeide was gekomen toen de drie jongens twee meisjes aan het lastigvallen waren in het restaurant waar ze zat te eten. Door Tuğçe's kordate optreden werden de jongens de zaak uitgezet met dit trieste gevolg. Door het geweld was Tuğçe hersendood verklaart en is op haar verjaardag overleden.

Zomaar drie verschrikkelijke berichten achter elkaar op een doordeweekse woensdagavond.

Tuğçe Albayrak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten