zondag 11 januari 2015

In Memoriam: Francesca Hilton

De dochter van legende Zsa Zsa Gabor en de hotelmagnaat Conrad Hilton is op 6 januari onverwachts overleden aan een beroerte. Ze is 67 jaar geworden. Ze kwam vooral in het nieuws door de moeizame relatie de ze de laatste jaren met haar moeder en vooral met diens man Frederic von Anholt had, waarvan vele rechtszaken het gevolg waren. Haar vader Conrad is in 1979 overleden. Zsa Zsa leeft nog, hoewel in zeer slechte gezondheid, en hoopt 7 februari 98 jaar te worden.

Niemand van de familie Hilton heeft aanstalten gemaakt om de uitvaart te regelen, en dus zal het onmogelijke gaan gebeuren dat Frederic zich er over zal ontfermen. "Ik zal doen wat haar moeder gedaan zou hebben", zo verklaart hij. Zsa Zsa wordt niets gezegd over de dood van haar dochter, het nieuws zou teveel voor haar broze gezondheid zijn.

Daarmee herhaalt de geschiedenis zich, toen Zsa Zsa's zus Eva in 1995 overleed hebben ze hun moeder de toen 101 jarige Jolie Gabor dat nooit verteld. Jolie overleed in 1997, hetzelfde jaar als haar oudste dochter Magda.

Francesca Hilton
Francesca en Zsa Zsa in gelukkiger dagen


De voltallige familie in 1955:
Magda, moeder Jolie, Eva
Zsa Zsa, vader Vilmos en Francesca 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten