zondag 4 juni 2017

Veilig sporten

De radio uitzending van "Uit De Kast" stond deze keer in het teken van veilig sporten. Christa Kanters, bestuurslid van de Rotterdamse homosportvereniging 'Ketelbinkie', die volgend jaar 25 jaar bestaat, was in de studio aanwezig voor een vraaggesprek met René. Er was nog een gast uitgenodigd voor een telefonisch interview, maar die was op het moment suprême niet te bereiken. Het was niet de eerste keer dat een studiogast dan wel iemand die had toegezegd een telefonisch interview te doen het, zonder afzegging. heeft laten afweten. Noem me ouderwets, maar ik vind dat ronduit onbeschoft. Zeg dan geen 'ja' als je gevraagd wordt. Ik vind het tot de basis omgangsregels horen dat je je afspraken nakomt. Het is een live radioprogramma, en door jouw gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel breng je anderen in een moeilijke positie.

Dit gezegd hebbende, is met enig kunst- en vliegwerk het programma toch met wat horten en stoten voor elkaar gekomen. Mijn column ging natuurlijk ook over sporten en hoe belangrijk het is voor iedereen om dat op een veilige manier te kunnen doen in een leuke sfeer. Ik heb wel de noodzaak gezien om een oud jeugdtrauma middels deze column te verwerken, die van de gymlessen op school.

De uitzending is terug te luisteren op Radio Capelle - Uit de Kast. Klik onder 3 juni op uitzending terugluisteren. Wil je alleen mijn column horen kun je in het playertje scrollen naar -37.35. Natuurlijk is de column ook weer te lezen op de website van RTV Oost - Roze Golf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten