vrijdag 25 augustus 2017

Change of scenery

Na de afgelopen enerverende periode leek het me een goed plan om even in een andere omgeving op adem te komen. Er is veel op me af gekomen zowel emotioneel als qua zaken regelen en meteen actief handelen, dat ik pas nu langzaam alles ga beseffen en een plaats kan geven.

En waar anders kan ik dat beter doen dan in mijn geliefde Londen? Vandaag vlieg ik om 09.55 uur van Rotterdam, om 5 minuten eerder dan mijn vertrektijd aan te komen op Londen City Airport. Ik heb prijsbewust geboekt, wat betekent dat ik geen €75,- heb betaald om bagage in het ruim mee te laten vliegen. Ik heb uitsluitend handbagage bij me, toen ik boekte een uitdaging, maar door het verrassingsreisje naar Parijs in juni weet ik dat het kan. Gewoon heel basic, en het beviel me wel. Hoewel mijn valies op de heenreis uiteindelijk toch in het bagageruim verdween.

Nu mocht ik van vriend Christian zijn minuscule koffertje lenen die geldt als handbagage, maar er toch uitziet als een Madurodamversie van een echte koffer. Een luciferdoosje op wieltjes. Vooral die wieltjes zijn belangrijk, en er past verrassend veel in. Voor de 4 dagen dat ik er ben te doen, voor langere reizen zou ik toch een groter valies nodig hebben, maar ik ben niet een echt vakantiemens. Een week is voor mij het maximale, ik ben nu eenmaal graag thuis.

Londen dus, waar je zonder er per se aan deel te hoeven nemen kunt genieten van het gewemel van iedereen om je heen, maar ook de weldadige rust kunt opzoeken van de vele goed onderhouden parken.
Ik heb er zin an. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten